Zájem o pronájem adresy pro firmu roste, nakolik je to legitimní i legální, když jsou splněna určitá kritéria, jako například přesné označení jména a identifikačního čísla na kancelářské budově. Existuje mnoho důvod, proč se rozhodnout pro pronájem – firmy chtějí snížit počet kontrol ze strany finančního úřadu nebo touží po prestižním sídle společnosti. V okresním městě přijde na firmu kontrola z finančního úřadu v průměru jednou za 10 nebo 15 let. V některých městských částech Prahy je to jednou za 200 nebo 250 let.

Virtuální kanceláře je možné pronajmout u široké nabídky subjektů. Určitá skupina poskytovatelů firemních adres si nedělá příliš obavy s tím, kam vaši vizitku umístí. Virtuální sídlo firmy v garáži, v činžovním domě nebo ve sklepě vyvolává zvláštní dojem, nehledě na to, že nemusí splňovat zákonné požadavky. Proto poskytovatele adresy nebo sídla vybírejte obezřetně. 

Měřítka pro pronájem adresy v Praze

  • Lokalita – berte v úvahu městskou část, prestiž i dostupnost adresy. Virtuální sídlo může být situováno v business centru, které si za své sídlo vybraly i české společnosti nebo mezinárodní koncerny zvučných jmen. Vaše firma se tak může zařadit mezi nejlepší.
  • Image – kdyby se sídlo firmy nacházelo v pražském činžáku společně s další stovkou jiných firem, nebude to vytvářet dobrý dojem na obchodní partnery, úřady ani klienty. Vhodným řešením je pronájem virtuálního sídla ve skutečném business centru, kde pro vás navíc zajistí i další služby.
  • Služby – představují přijímání korespondence a její přeposílání, služby recepce, vyřizování telefonních hovorů nebo pronájem zasedacích místností, ve kterých můžete vést jednání v příjemném a moderním prostředí.
  • Zákon – jde o dodržení určitých pravidel stanovených legislativou, např. označení názvu firmy včetně identifikačního čísla, zajištění přijímaní korespondence nebo možnost kontaktu se státními orgány či veřejností.
  • Od virtuální ke skutečné adrese – možná se časem ukáže, že pronájem adresy v Praze vám nedostačuje a potřebujete opravdové zázemí kanceláře. Je skvělé se na tuto alternativu připravit a mít možnost pronajmout si v business centru denní nebo vybavenou kancelář.

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti